نگرانی از شیوع طاعون در روسیه بالا گرفت

نگرانی از شیوع طاعون در روسیه بالا گرفت

بتن آنلاین: مقام های روسیه در پی مرگ یک کارمند 28 ساله مؤسسه تحقیقات ضدطاعون در سیبری، به سازمان جهانی بهداشت اعلام نمودند که تابحال هیچ موردی از طاعون در شهر ایرکوتسک ثبت نشده است و آزمایش افراد در تماس با فرد جان باخته نیز موردی از مبتلا شدن را نشان نداده است.


به گزارش بتن آنلاین به نقل از خبر آنلاین، سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز سه شنبه اعلام نمود که روسیه در جواب درخواست این نهاد، نبود موارد طاعون در ایرکوتسک را تأیید کرده است. به قول سخنگوی WHO، مقام های روسیه همینطور اعلام نموده اند اشخاصی که با کارمند جان باخته مؤسسه تحقیقات ضدطاعون در تماس بوده اند، شناسایی شده و آزمایش های انجام شده روی آنها برای عوامل بیماری زای خطرناک منفی بوده است.
شهرآرا در خبری نوشت: این اظهارات بعد از مرگ یک زن ۲۸ ساله شاغل در مؤسسه تحقیقات ضدطاعون سیبری و خاور دور در شهر شلخووف، در منطقه ایرکوتسک، عنوان شد. مرگ این کارمند به علت ارتباط شغلی او با یک مرکز تحقیقاتی تخصصی، نگرانی هایی درباره ی احتمال مبتلاشدن به طاعون ریوی به وجود آورده بود.
بااین حال، تابحال ابتلای او به طاعون بطور رسمی تأیید نشده است. Rospotrebnadzor، نهاد نظارت بر دفاع از حقوق مصرف کنندگان و رفاه انسانی روسیه، اعلام نموده است بیماری تشخیص داده شده در این فرد «ذات الریه با علت نامشخص» بوده است. این نهاد همینطور اعلام نمود بررسی های گسترده روی نمونه های بیمار، میکروارگانیسم های در رابطه با فعالیت حرفه ای او را نشان نداده است.
آخرین وضعیت احتمال شیوع طاعون در روسیه Rospotrebnadzor اعلام نموده است وضعیت بهداشتی و اپیدمیولوژیک در ایرکوتسک و شلخووف پایدار می باشد. این نهاد همینطور گفته طی ۱۰ روز قبل از اعلام وضعیت، موردی از بیماری عفونی میان کارکنان مؤسسه ضدطاعون گزارش نشده و بررسی های انجام شده هم هیچ حادثه ای در ارتباط با کار با میکروارگانیسم های بیماری زا در این مرکز را نشان نداده است.
در پی مرگ این کارمند، افراد در تماس با او شناسایی و تحت مراقبت پزشکی قرار گرفتند. مقام های روسیه به WHO گفته اند تابحال هیچ مورد ابتلایی در بین این افراد شناسایی نشده است. بااین حال، WHO اعلام نموده است همچنان برای دریافت جزئیات بیشتر درباره ی علت مرگ، آزمایش های انجام شده و وضعیت افراد در تماس با بیمار، با مقام های بهداشتی روسیه ارتباط دارد.
نکته مهم اینست که نتیجه آزمایش اختصاصی خود فرد جان باخته برای طاعون، در اطلاعاتی که WHO منتشر نموده بطور مشخص اعلام نشده است؛ ازاین رو علت غائی مرگ همچنان مبحث بررسی است.
WHO پیشتر هم اعلام نموده بود که خطر این حادثه برای عموم مردم هم اکنون پایین به نظر می آید و تابحال نشانه ای از انتقال بیشتر بیماری در بین افراد در تماس با فرد جان باخته مشاهده نشده است.
اجرای شلخووف از کجا آغاز شد؟ نگرانی ها بعد از آن افزوده شد که یک کارمند مؤسسه تحقیقات ضدطاعون در شلخووف بیمار شد و در بیمارستان جان باخت. گزارش هایی در رسانه ها و شبکه های اجتماعی منتشر گردید که علت مرگ را طاعون ریوی عنوان می کردند، اما مقام های روسیه این تشخیص را تأیید نکردند.
در واکنش به این گزارش ها، اقدامات پیشگیرانه و پزشکی برای شناسایی افراد در تماس با بیمار انجام شد و شماری از افراد تحت نظارت قرار گرفتند. Rospotrebnadzor هم اعلام نمود بررسی های مربوط به ایمنی زیستی در مؤسسه ضدطاعون، وقوع حادثه ای هنگام کار با عوامل بیماری زا را تأیید نکرده است.
به این ترتیب، هم اکنون نمی توان از وقوع شیوع طاعون در ایرکوتسک یا روسیه سخن گفت. اطلاعات رسمی موجود نشان داده است که ابتلای فرد جان باخته به طاعون تأیید نشده و در بین افراد در تماس با او هم موردی از بیماری گزارش نشده است. WHO هم با وجود ادامه پیگیری ها، خطر عمومی این حادثه را پایین ارزیابی کرده است.

منبع:

1405/07/15
11:00:21
5.0 / 5
3
تگهای خبر: آزمایش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
Beton Online بتن آنلاین

Beton Online بتن آنلاین

بتن آنلاین

سفارش بتن و بتن آرمه


betononline.ir: بتن با کیفیت، پروژه‌ای مطمئن

betononline.ir - تمام حقوق متعلق به سایت بتن آنلاین می باشد