صادق:

نهمین نمایشگاه حمل و نقل نماد اعتماد دولت به توان بخش خصوصی است

نهمین نمایشگاه حمل و نقل نماد اعتماد دولت به توان بخش خصوصی است

به گزارش بتن آنلاین، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به حضور حداقلی غرفه های دولتی در نهمین نمایشگاه حمل و نقل اظهار داشت: مهم ترین مأموریت دولت، کاهش مداخله و تمرکز بر تسهیل گری برای فعالین بخش خصوصی است.



به گزارش بتن آنلاین به نقل از مهر، نهمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته امروز (یکشنبه، ۲۳ آذر) با حضور فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، معاونان وزارتخانه و رؤسای انجمن ها و اتحادیه های مرتبط، در مصلای امام خمینی (ره) راه اندازی شد.

کاهش غرفه های دولتی، انتخاب آگاهانه برای تقویت بخش خصوصی است


فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی در آیین افتتاحیه این نمایشگاه اظهار داشت: صنعت حمل و نقل و لجستیک از صنایع بسیار مهم کشور بشمار می رود و فعالین گوناگونی در زنجیره آن ایفای نقش می کنند. در دوره های پیشین، بزرگ ترین غرفه های نمایشگاه به مدیران و شرکت های تابعه وزارت راه و شهرسازی اختصاص داشت، اما در نهمین دوره، حضور حداقلی غرفه های دولتی نتیجه یک انتخاب آگاهانه است که با هدف واگذاری فضای نمایشگاه به بخش خصوصی، نخبگان صنعتی و فعالین حوزه حمل و نقل انجام شد تا امکان عرضه محصولات و خدمات آنان برقرار شود.
وی تاکید کرد: این رویکرد به مفهوم عدم حضور مدیران دولتی نیست، بلکه ماموریت ویژه ای برای مدیران حوزه حمل و نقل تعریف شده تا حضوری پررنگ تر و تعاملی تر در غرفه های بخش خصوصی داشته باشند و شنونده مطالبات و پیشنهادهای فعالین این صنعت باشند.
صادق اضافه کرد: حضور وزارت راه و شهرسازی در این نوبت از نمایشگاه، حضوری فراگیر، تعاملی و مبتنی بر گفتگو خواهد بود و این رویکرد می تواند به پربارتر شدن نمایشگاه و تحقق اهداف آن کمک نماید. معرفی تکنولوژی های جدید، توسعه هوشمندسازی و تمرکز ویژه بر هوش مصنوعی از مهم ترین محورهای این نمایشگاه است که می تواند در تمام سطوح صنعت حمل و نقل گره گشا و کارآمد باشد.
وی اضافه کرد: تقویت جایگاه لجستیکی ایران، شناسایی نیازهای ملی و تطبیق آن با قابلیتهای داخلی، از دیگر اهداف اصلی این رویداد است تا ظرفیتهای موجود کشور برای پاسخ به نیازهای حوزه حمل و نقل به درستی معرفی شود.
وزیر راه و شهرسازی توسعه همکاریهای ملی و بین المللی حمل و نقل را یکی از اهداف محوری نمایشگاه دانست و اظهار داشت: این همکاری ها بر پایه دیپلماسی اقتصادی و جذب سرمایه شکل می گیرد و می تواند نقش برجسته ی در ارتقاء موقعیت ترانزیتی ایران ایفا کند.
وی تصریح کرد: دیپلماسی اقتصادی یکی از ارکان اساسی توسعه حمل و نقل و ترانزیت است و گفتمان فعال در این عرصه، زمینه ساز تقویت روابط ایران با کشورهای همسایه و کشورهای همسایهِ همسایه خواهد بود که نتایج آن در قالب تفاهمنامه ها، توافق ها و قراردادهای عملیاتی قابل مشاهده می باشد.
وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به برنامه هفتم توسعه خاطرنشان کرد: در این برنامه، فاکتورها و اعداد کمی مشخصی برای حوزه حمل و نقل پیش بینی شده که امکان ارزیابی و پایش عملکرد را فراهم می آورد و دیپلماسی فعال حمل و نقل، یکی از مهم ترین ظرفیتهای قانونی این برنامه به حساب می آید.
صادق اضافه کرد: تسهیل گری دولت، محور اصلی اقدامات وزارت راه و شهرسازی در عرصه حمل و نقل است و این رویکرد در همین نمایشگاه هم به وضوح دیده می شود، هرچند تحقق کامل آن نیازمند پیگیری های مستمر بعد از نمایشگاه است.
وی تکمیل حلقه های مفقوده کریدورهای ترانزیتی را از ماموریت های اصلی وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم مطرح کرد و اظهار داشت: تکمیل کریدورهای شمال - جنوب و شرق - غرب، همچون شاخه شرقی و غربی کریدور شمال جنوب، اتصال ریلی زاهدان، تملک اراضی برای اتصال ریل رشت - آستارا و پروژه شلمچه بصره از مهم ترین اقدامات در این حوزه می باشد.
وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: فعال سازی دیپلماسی حمل و نقل در قالب پیمان های بین المللی همچون شانگهای، بریکس و اوراسیا، از ماموریت های ویژه وزارتخانه است و در تمام تعاملات با کشورهای پیرامونی، بر دیپلماسی فعال ترانزیت و حمل و نقل تاکید می شود.
صادق ضمن اشاره به تشکیل ستاد ملی ترانزیت اشاره نمود و اظهار داشت: جلسات این ستاد برگزار شده، سند آن به تصویب رسیده و بزودی ابلاغ خواهد گردید که می تواند نقش مؤثری در پایین آوردن بروکراسی ها و تسهیل فرآیندها در عرصه حمل و نقل و ترانزیت کشور ایفا کند.
وی با تاکید بر حمایت جامع از سرمایه گذاری و سرمایه های بخش خصوصی اظهار داشت: مهم ترین ماموریت دولت، کاهش مداخله و تمرکز بر تسهیل گری برای فعالین بخش خصوصی است و حتی در تعدادی موارد، تنظیم گری می تواند به برخوردهای قلدرانه از جانب دولت منجر شود، بدین جهت مسیر صحیح، پیشبرد امور با تأکید بر تسهیل گری و همراهی با بخش خصوصی است.
عضو کابینه دولت چهاردهم اضافه کرد: در عرصه پایانه های مرزی هم با تأکیدات رئیس جمهور، تلاش بر این است که مرزها به محل عبور تبدیل شوند نه توقف، و اجرای پنجره واحد در عرصه گمرکی، می تواند گام بلندی در پایین آوردن زمان رفت وآمد و تسهیل فرآیندهای مرزی باشد.
وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به دو مبحث راهبردی دیگر خاطرنشان کرد: ایجاد صندوق حمل و نقل به شکل جدی، یکی از مطالبات چندساله بخش خصوصی است که خیلی از پیگیری ها و حمایت ها از راه این صندوق صورت خواهد گرفت و در کنار آن، تکمیل طرح جامع حمل و نقل که سال ها مطالبه فعالین این حوزه بوده، با جدیت درحال پیگیری است و در ماه های آتی اخبار امیدوارکننده ای دراین خصوص اعلام خواهد شد.
وی تاکید کرد: حضور چشمگیر و حداکثری بخش خصوصی در این نمایشگاه، با وجود همه محدودیت ها، این باور را تقویت می کند که آینده صنعت حمل و نقل با هم افزایی، تسهیل گری مؤثر و حل مسایل فعالین بخش خصوصی روشن خواهد بود.
صادق در آخر اشاره کرد: تحقق این اهداف نیازمند جسارت در تصمیم گیری و شجاعت در اجراست و با وجود همه فشارها و هجمه ها، این مسیر با جدیت دنبال خواهد شد.

1404/09/23
18:22:21
5.0 / 5
8
تگهای خبر: بتن , پروژه , تكنولوژی , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
Beton Online بتن آنلاین

Beton Online بتن آنلاین

بتن آنلاین

سفارش بتن و بتن آرمه


betononline.ir: بتن با کیفیت، پروژه‌ای مطمئن

betononline.ir - تمام حقوق متعلق به سایت بتن آنلاین می باشد