اخطار بارندگی های سنگین در تعدادی استان ها بارش های شدید در راه تهران
به گزارش بتن آنلاین، یک کارشناس هواشناسی اظهار داشت: بارندگی های سنگین در بعضی استان ها شروع می شود و تهران نیز با رگبارهای شدید و ناپایداری جوی مواجه خواهد شد؛ شهروندان هشدارها را جدی بگیرند.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از مهر، محمد اصغری، کارشناس هواشناسی با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور، اظهار داشت: امروز (سه شنبه، ۱۵ اردیبهشت) شرایط جوی در تعدادی استان ها ناپایدار است و مسافران و ساکنان محلی بخصوص در استان مازندران باید هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند.
وی اضافه کرد: در استان مازندران، بخصوص در ارتفاعات نیمه غربی و مناطقی مانند بلده، رینه، دلی سیاه و کلاردشت، طی امروز و فردا بارندگی های نسبتاً سنگین پیشبینی می شود که احتمال ریزش سنگ و وارد آمدن خسارت به سازه های کم مقاومت در این مناطق وجود دارد.
این کارشناس هواشناسی بیان کرد: در استان تهران نیز امروز شدت رگبارها قابل توجه است و حتی احتمال بارندگی برف در ارتفاعات و قله های بالادست دور از انتظار نیست. بر همین اساس، سفارش می شود عشایر از جابه جایی در این مناطق اجتناب کنند.
اصغری اضافه کرد: در استان چهارمحال و بختیاری، بخصوص در مناطقی مانند فارسان، بن، بروجن و سامان، تا روز پنجشنبه (۱۷ اردیبهشت) وزش باد شدید و گردوخاک پیشبینی می شود. در این شرایط، بیماران و خردسالان حتما از ماسک بهره گیرند.
وی اشاره کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز علاوه بر وزش باد، تا روز جمعه (۱۸ اردیبهشت) شرایط برای وقوع رگبارهای بهاری در ساعات بعدازظهر فراهم است.
این کارشناس هواشناسی اظهار داشت: در استان گیلان، در نواحی مختلفی همچون رضوانشهر، رودسر، صومعه سرا و فومن، برای امروز بارش پیشبینی شده و سفارش می شود شهروندان از ترددهای غیرضروری اجتناب کنند.
وی اضافه کرد: در استان فارس نیز از امروز تا پنجشنبه، بخصوص در مناطق شمالی مانند آباده، وزش باد گاهی شدید و وقوع گردوخاک مورد انتظار است که می تواند به پوشش گلخانه ها لطمه وارد کند.
اصغری در آخر تصریح کرد: علاوه بر این، احتمال بروز رگبارهای بهاری در ساعات بعدازظهر امروز در تعدادی مناطق استان فارس همچون اقلید، صفاشهر و بوانات نیز وجود دارد که شهروندان باید تمهیدات لازم را درنظر بگیرند. حرف آخر اینکه در استان مازندران، بویژه در ارتفاعات نیمه غربی و مناطقی مانند بلده، رینه، دلی سیاه و کلاردشت، طی امروز و فردا بارش های نسبتاً سنگین پیشبینی می شود که احتمال ریزش سنگ و وارد آمدن خسارت به سازه های کم مقاومت در این مناطق وجود دارد. در این شرایط، بیماران و خردسالان حتماً از ماسک بهره گیرند.
منبع: بتن آنلاین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب