محدودیت های ترافیکی از 5 تا 8 آذرماه
به گزارش بتن آنلاین، مرکز مدیریت راه های کشور از اجرای محدودیت های ترافیکی در تعدادی از محورهای مواصلاتی کشور از روز چهارشنبه تا شنبه (5 تا 8 آذرماه 1404) آگاهی داد.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از مهر، مرکز مدیریت راه های کشور از اجرای محدودیت های ترافیکی در بعضی از محورهای مواصلاتی کشور از روز چهارشنبه تا شنبه (۵ تا ۸ آذرماه ۱۴۰۴) اطلاع داد.
برپایه این اطلاعیه، تردد موتورسیکلت ها (به استثنای موتورسیکلت های انتظامی و امدادی) از ساعت ۱۲ روز چهارشنبه ۵ آذر تا ساعت ۸ بامداد روز شنبه ۸ آذرماه از محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران - سمنان - مشهد و بالعکس غیرمجاز است.
بر پایه این گزارش، تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج - چالوس و بالعکس کماکان ممنوع بوده و در ایام چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه (۵، ۶ و ۸ آذرماه) در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت یک طرفه مقطعی در راه رفت یا برگشت این محور اعمال خواهد شد.
همچنین در روز جمعه ۷ آذرماه، از ساعت ۱۲ از آغاز آزاد راه تهران - شمال به مقصد چالوس ممنوعیت تردد اعمال شده و از ساعت ۱۳ از پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز بسمت چالوس) محور کاملا مسدود خواهد شد.
گفتنی است، از ساعت ۱۵ همان روز مسیر مرزن آباد بسمت تهران (شمال به جنوب) یک طرفه می شود و با به انتها رسیدن این طرح، از ساعت ۲۴ تردد در مسیرهای رفت و برگشت از پل زنگوله تا مرزن آباد انجام می شود؛ البته در صورت کاهش حجم ترافیک، پایان طرح زودتر از زمان مقرر اعلام خواهد شد.
همچنین، تردد از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده، اما در ایام اعمال محدودیت در راه جنوب به شمال، تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند، از ساعت اعلام شده از میدان امیرکبیر بسمت چالوس ممنوع خواهد بود.
بر اساس این گزارش، تردد ناوگان تریلر در محور هراز و بالعکس همچنان ممنوع بوده و عبور ناوگان کامیون و کامیونت (به استثنای خودرو های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه (۵، ۶ و ۷ آذرماه) از محور هراز ممنوع خواهد بود.
در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأمورین پلیس راه، ممنوعیت تردد یکطرفه مقطعی در ایام پنجشنبه و جمعه (۶ و ۷ آذرماه) به شکل یک طرفه از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس صورت خواهد گرفت.
همچنین از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه (۷ آذر) محدودیت ترافیکی یک طرفه از انتهای محور پل حاجی آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) بسمت خروجی فشم اعمال خواهد شد. حرف آخر اینکه شایان ذکر است که از ساعت ۱۵ همان روز مسیر مرزن آباد بسمت تهران (شمال به جنوب) یک طرفه می شود و با به آخر رسیدن این طرح، از ساعت ۲۴ تردد در مسیرهای رفت و برگشت از پل زنگوله تا مرزن آباد انجام می شود؛ البته در صورت کاهش حجم ترافیک، پایان طرح زودتر از زمان مقرر اعلام خواهد شد. همینطور از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه (۷ آذر) محدودیت ترافیکی یک طرفه از انتهای محور پل حاجی آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) بسمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب