معاون وزیر راه خبر داد؛

ترافیک دریایی در بنادر کشور

ترافیک دریایی در بنادر کشور

به گزارش بتن آنلاین مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: پیش بینی ها حاکیست طی سالهای آتی با رشد ترافیک دریایی در بنادر کشور مواجه شویم.



به گزارش بتن آنلاین به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی در نشست معاونان امور بندری و اقتصادی بنادر کشور با اشاره به افت فاکتورهای حمل و نقل دریایی در سطح بین الملل ناشی از شیوع کرونا، طی سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ و رشد فزاینده حمل و نقل کانتینری در سال ۲۰۲۱ اظهار داشت: پیش بینی ها حاکیست با انجام واکسیناسیون جهانی و ادامه آن و به تبع آن رشد تولید ناخالص ملی در بیشتر کشورها، خصوصاً کشورهای درحال توسعه، طی سالهای آتی با رشد ترافیک دریایی در بنادر کشور مواجه شویم.
صفایی با تاکید بر لزوم آمادگی بنادر کشور برای آینده نزدیک و افزایش ترافیک در بنادر تجاری کشور اشاره کرد: باتوجه به ظرفیت های به وجود آمده در بنادر، ضرورت دارد معاونت بندری و اقتصادی برای دوره آتی و درخواست شرکت های کشتیرانی برای تردد در بنادر ایران، سناریوی کوتاه مدت و طولانی مدت را پیش بینی نماید.

کمبود تجهیزات تخلیه کالاهای اساسی داریم
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در بخش تجهیزات بندری به ویژه در زمینه کالاهای اساسی با کمبود تجهیزات مواجه هستیم پس برای تامین راهبردی بندری باید اقدام اساسی صورت گیرد.
امکانات تخلیه و بارگیری مواد معدنی در خور شأن نداریم
وی با اعلان اینکه در بخش کالاهای فله در سطح بین الملل، با تحول اساسی هم در تقاضا و هم در افزایش قیمت کشتی فله بر مواجه هستیم اضافه کرد: به جز چند بندر برای تخلیه و بارگیری مواد معدنی در بنادر کشور امکانات درخور شأنی نداریم.
صفایی با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری برای توسعه ترمینال و تجهیزات بندری مواد معدنی، اشاره کرد: در بخش کالاهای اساسی اتفاقات بسیار خوبی افتاده و ظرفیت های بسیار مناسبی در بنادر کشور به وجود آمده است.
۱۸ کشتی در بنادر کشور درحال تخلیه کالاهای اساسی اند
وی با اشاره به این که اکنون ۱۸ فروند کشتی بطور همزمان در بنادر کشور درحال تخلیه کالاهای اساسی هستند، اظهار داشت: تخلیه وبارگیری کالاهای اساسی در بنادر کشور و همین طور پشتیبانی این میزان کالای اساسی توسط حمل و نقل جاده ای، یکی از نقاط قوت نظام است که باید کمک نماییم این شرایط تدوام یابد.

تأمین نیروی انسانی متخصص بندری و دریایی
صفایی تامین نیروی انسانی متخصص بندری و دریایی را یکی از جدی ترین اولویت های سازمان بنادر برشمرد و اظهار داشت: به جز رویکرد های آموزشی دوره ای کوتاه و بلندمدتی که در سازمان بنادر در دست اجرا است، باید کوشش کرد بوسیله دانشگاه های سراسری و فراهم آوردن تمهیدات لازم در این راستا، زمینه های ورود نیروهای انسانی متخصص در زمینه های مختلف بندری و دریایی را ایجاد نماییم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلان اینکه مسیر تولید و تجارت داخلی و کشورهای همسایه باید از راه بنادر کشور عبور کند اشاره کرد: در امتداد سیاست های دولت، معاونان و مدیران بندری باید با بنادر کشورهای همسایه در ارتباط و مراوده کاری باشند.
لزوم کلان نگری به روند سرمایه گذاری در بنادر
صفایی با اشاره به اجرای سرمایه گذاری های مناسب و سازنده در بنادر کشور طی سالهای قبل، بر لزوم نگاه کلان به نحوه و روند انجام سرمایه گذاری در پسکرانه های بندری تاکید نمود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی موانع اعطای هرگونه مجوز در امور بندری را یکی از چالش های جدی سازمان برشمرد و اشاره کرد: امیدوار هستم با صدور سریع و الکترونیکی مجوزها و مجموع سازوکارهایی که برای حوزه بندری اتخاذ می شود در نهایت به کاهش قیمت ها، رونق اقتصادی و اشتغال برای جوانان برسیم.


منبع:

1400/09/18
12:13:53
5.0 / 5
740
تگهای خبر: بندر , تخلیه و بارگیری , تردد , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
Beton Online بتن آنلاین

Beton Online بتن آنلاین

بتن آنلاین

سفارش بتن و بتن آرمه

betononline.ir - تمام حقوق متعلق به سایت بتن آنلاین می باشد