دستور پزشکیان برای توسعه کریدورهای جایگزین تجاری بوسیله بنادر شمالی

دستور پزشکیان برای توسعه کریدورهای جایگزین تجاری بوسیله بنادر شمالی

به گزارش بتن آنلاین، جلسه هماهنگی سرعت بخشیدن به تأمین کالاهای اساسی، دارو و مدیریت مسیرهای جایگزین واردات به ریاست مسعود پزشکیان برگزار گردید.



به گزارش بتن آنلاین به نقل از مهر، جلسه هماهنگی تسریع در تامین کالاهای اساسی، دارو و مدیریت مسیرهای جایگزین واردات به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور وزرای اقتصادی دولت، رییس کل بانک مرکزی و مسئولان دستگاههای ذی ربط برگزار شد.


رئیس جمهور در این نشست با تاکید بر حفظ ثبات بازار و پیشگیری از التهاب قیمتی، دستور تسریع در فعال سازی مسیرهای جایگزین واردات و استفاده حداکثری از ظرفیت کشورهای همسایه را صادر کرد.


در این نشست آخرین وضعیت تامین و واردات کالاهای اساسی، دارو و نهاده های مورد نیاز کشور با عنایت به محدودیت های بوجود آمده در تعدادی مبادی جنوبی مورد بررسی دقیق قرار گرفت.


طبق گزارش وزرای اقتصادی، بنابراین هم اندیشی ها با کشورهای همسایه، ظرفیت بخش قابل توجهی از مبادی مرزی زمینی و مسیرهای جایگزین حمل و نقل برای تسهیل واردات کالا فعال گردیده است.


رئیس دولت همین طور بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت بنادر شمالی کشور، توسعه کریدورهای جایگزین تجاری و سودجستن از ظرفیت کشورهای همسایه همچون پاکستان، روسیه و آذربایجان تاکید کرد.


پزشکیان وزارت جهاد کشاورزی را موظف کرد برای هر گروه کالایی، کارگروه های تخصصی تعیین کند تا کشورهای مبدأ تامین کالا شناسایی و پروسه خرید و واردات با سرعت بیشتری دنبال شود.


او همینطور بر ضرورت هدایت و هماهنگی کنشگران بخش خصوصی جهت استفاده از مسیرهای جایگزین حمل و نقل تاکید کرد.


در این نشست امکان سنجی واردات دارو و برخی اقلام حیاتی از کشور چین بوسیله مسیرهای ریلی مورد بررسی قرار گرفت.


رئیس دولت بر ضرورت فعال سازی هرچه بیشتر ظرفیت دیپلماسی اقتصادی کشور از طرف وزارت امور خارجه تاکید کرد و اظهار داشت: در صورت نیاز، شخصاً با سران کشورهای همسایه هم اندیشی خواهم کرد.


رییس کل بانک مرکزی نیز اعلام نمود که در عرصه تامین مالی کالاهای اساسی و دارو هیچ نوع مشکلی وجود ندارد.




به طور خلاصه به گزارش بتن آنلاین به نقل از مهر، جلسه هماهنگی سرعت بخشیدن به تأمین کالاهای اساسی، دارو و مدیریت مسیرهای جایگزین واردات به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور وزرای اقتصادی دولت، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان دستگاههای ذی ربط اجرا شد. در این جلسه آخرین وضعیت تأمین و واردات کالاهای اساسی، دارو و نهاده های مورد نیاز کشور با توجه به محدودیت های ایجاد شده در تعدادی مبادی جنوبی مورد بررسی دقیق قرار گرفت.



منبع:

1405/03/09
11:47:03
5.0 / 5
5
تگهای خبر: توسعه , دولت , واردات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
Beton Online بتن آنلاین

Beton Online بتن آنلاین

بتن آنلاین

سفارش بتن و بتن آرمه


betononline.ir: بتن با کیفیت، پروژه‌ای مطمئن

betononline.ir - تمام حقوق متعلق به سایت بتن آنلاین می باشد