رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای كشور تأكید كرد:
ضرورت برخورداری ازسیستم مشخص برای جابجایی كالای اساسی از بندرامام
بتن آنلاین: معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای كشور اظهار داشت: در بحث جابجایی كالاهای اساسی از بندر امام خمینی(ره) با سیستم مشخص باهم همكاری نماییم.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از مهر، عبدالهاشم حسن نیا، شامگاه چهارشنبه در نشست با تشكل های صنفی حمل و نقل كالا و مسافر خوزستان اظهار نمود: سه عنصر صاحب بار، شركت های باربری و راننده خصوصاً در حوزه بار باید مورد توجه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار گیرند چونكه سه ضلع سازمان بعنوان یك نهاد حاكمیتی هستند و این سازمان باید تنظیم گر روابط بین این سه عنصر باشد.
وی با اشاره به اینكه این سه عنصر به هم پیوسته هستند و تفكیك آنها موجب ایجاد مشكل می شود، اظهار نمود: ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان از پول این بخش به این سه عنصر نمی رسد.
حسن نیا با اشاره به اینكه وضعیت شركت های حمل و نقل در حوزه اتبوسی و مسافر بر شخصی با عنایت به فراوانی كه در این عرصه وجود دارد بهتر است، بیان كرد: حدود ۳۴۰ هزار تا كامیون در كشور داریم كه در نخستین اقدام برای آنها پایه و اساس كرایه، تن كیلومتر تعیین شده است؛ ۹۰ درصد بارنامه های تا ۱۰ روز گذشته بر همین مبنا صادر شد و بر این اساس ۶۹ درصد قیمت بار نسبت به ۶ ماه نخست سال افزایش پیدا كرده است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای كشور اشاره كرد: عملكر سال قبل حوزه حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نشان داد كه سازمان به وظیفه ذاتی خود عمل نكرده است.
وی افزود: نخستین نقد به خود سازمان وارد است چون به این نكته كه ۹۰ درصد جابجایی مسافران توسط حوزه حمل و نقل بار مسافر انجام می شود توجه نكردیم و كوشیدیم با برگزاری نشست های و جلسات ساده تنها به شنیدن مشكلات بپردازیم و به سادگی از آن عبور كردیم.
حسن نیا اظهار نمود: درباب بخش دوم بیمه تكمیلی رانندگان و خانواده های آنها نقدهایی وارد شد اما تنها ثبت نام رانندگان و همسران آنها در سامانه حدود سه ماه طول كشید؛ به لحاظ كمبود وقت فاز اول به این شكل به پایان رسید و در فاز دوم اطلاعات تكمیلی خانواده رانندگان وارد سیستم می شود.
وی اظهار داشت: تا امروز ۹۰ میلیارد تومان به بخش حمل و نقل جاده ای از لحاظ بهداشتی خدمات بیمارستانی پرداخت شده است؛ همه ما باید دست به دست هم بدهیم و كمك نماییم تا چرخ راهداری را پیش ببریم.
با بیان اینكه شركت های حمل و نقل و رانندگان خوزستان در روزهای اربعین نزدیك به ۵ میلیون مسافر جابجا كرده اند، اظهار داشت: در بحث جابجایی كالاهای اساسی از بندر امام خمینی (ره) به خصوص محصولات كشاورزی بعنوان كالای استراتژیك كشور باید دست به دست هم بدهیم و در یك مسیر منظم و با سیستم مشخص باهم همكاری نماییم.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بیان كرد: درد مزمنی در بخش حمل و نقل وجود دارد در صورتیكه اگر حمل و نقل نباشد جامعه با مشكل می شود؛ اهتمام داریم با تمام توان نسبت به حل مشكلات اساسی این صنف اقدام نماییم بطور مثال از اول مهر سال قبل تابحال یك میلیون و ۳۰۰ هزار لاستیك در سطح كشور توزیع شد.
حسن نیا تاكید كرد: می پذیریم كه ما كاستی هایی داشتیم؛ شما راهنمایی كنید تا این مشكلات را با كمك هم رفع نماییم.
منبع: بتن آنلاین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب