نایب رئیس نظام مهندسی ساختمان استان تهران:
نظام مهندسی از دولت بودجه نمی گیرد، اشتغال ۱۵۰۰ مهندس در ثبت اسناد
به گزارش بتن آنلاین نایب رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران اظهار داشت: سازمان های نظام مهندسی بعنوان یك نهاد غیر دولتی هیچ بودجه ای از دولت دریافت نمی كنند.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، بهمن مؤمنی مقدم در نشست صدمه شناسی و ارزیابی نقش بخش خصوصی در ساخت و ساز اظهار داشت: جامعه صنفی مهندسان نقشه بردار ایران قدمتی نزدیك به ۴۰ سال دارد و این پتانسیل را دارد كه در مناسبات اجتماعی، تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد. ما در مناسبات صنفی - حرفه ای و در بخش خصوصی مشكلات فراوانی داریم. ازاین رو چنین نشست هایی، فرصت خوبی برای هم افزایی و خدمت به مملكت بوجود می آورد.
نایب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران اضافه كرد: تشكل ها از سویی پاسبان حقوق و خواسته های یك صنف در مقابل دولت یا هر نهاد دیگری هستند و از جانب دیگر، تعریف و تدوین اخلاق حرفه ای و تعریف تكالیف اعضای حرفه در قبال جامعه همچون وظایف آنهاست. از این رو فعالیت تشكل های صنفی از آیتم های مهم توسعه یافتگی در دنیاست. با عنایت به شرایط فعلی كشور، دولت چاره ای جز تقویت بخش خصوصی و بهادادن به تشكل ها و انجمن ها ندارد. دولت باید امور را به این انجمن ها و بخش خصوصی واگذار كند. چونكه دیگر نه ظرفیتش را دارد و نه در این مدت توانایی لازم برای تصدی گری تمامی امور داشته است.
مدیرعامل جامعه مهندسان نقشه بردار ایران بیان كرد: امیدواریم كه با همراهی و همدلی بتوانیم گام های خوبی در این راستا برداریم و ارتباط میان دولت، صنف و بخش خصوصی را بیشتر نماییم. از آنجائیكه در اینجا بحث تجارب و دستاوردهای حوزه مهندسی در مدیریت شهری مطرح است، من تجربه ای را كه جامعه مهندسی با دولت پشت سر گذاشته، بازگو می كنم؛ ما در حوزه مهندسی هم در جامعه مهندسان نقشه بردار، هم در سازمان نظام مهندسی، هیچ بودجه ای از دولت دریافت نمی نماییم و در حقیقت این دو مجموعه ظرفیت و پتانسیلی آماده هستند كه در كنار دولت می توانند، فعالیت ها و خدماتی را عرضه كنند.
وی اضافه كرد: نمونه ای كه در چند سال اخیر پیگیری كردیم و دستاوردهای خوبی داشته، تفاهم نامه میان جامعه مهندسان نقشه بردار ایران با سازمان ثبت اسناد و املاك كشور است كه به تمامی استان ها تسری پیدا كرد. این تفاهم نامه از ظرفیت و پتانسیل جامعه مهندسان به خوبی بهره برد و در زمان شروع، تعداد مهندسانی كه در ادارات ثبت و حوزه های ثبتی مختلف، بحث بازدید و تهیه صورت مجلس تفكیكی را انجام می دادند ۱۱۴ نفر بود.
مومنی مقدم اظهار داشت: هم اكنون با این تفاهم نامه در استان تهران، ۱۵۰۰ مهندس آمادگی دارند كه این خدمات را انجام دهند و در حال كار هستند. در آن زمان، تازه ۶ ماه پس از تقاضا، نوبت بازدید انجام می شد، اما امروز با پتانسیلی كه جامعه مهندسان نقشه بردار فراهم نموده، ظرف ۴۸ ساعت با كیفیتی بهتر نقشه ها تهیه می شود. این كار سبب شده كه متقاضیان از سرعت و كیفیت كار راضی باشند و مهندسان هم خدمات خویش را به جامعه عرضه كنند.
وی افزود: دنیا به سمت خصوصی سازی پروژه ها حركت كرده و ما هم باید خواسته یا ناخواسته به این سمت حركت نماییم. چون كه اگر هر چه سریعتر به این سمت برویم، هزینه های كمتری متحمل می شویم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب