رییس كمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران تاكید كرد

لزوم استفاده از ظرفیت شورای عالی استان ها برای حل مشكل املاك ناایمن

لزوم استفاده از ظرفیت شورای عالی استان ها برای حل مشكل املاك ناایمن

بتن آنلاین: رییس كمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران از ضرورت استفاده از ظرفیت شورای عالی استان ها برای حل خلاء قانونی ایمن سازی ساختمان های ناایمن اطلاع داد.



زهرا صدراعظم نوری در گفت وگو با ایسنا با اشاره به بازدید روز گذشته (۳ مرداد) از پروژه های زیست محیطی منطقه ۲ اظهاركرد: كمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران هر هفته از یك منطقه بازدید می كند و فعالیت ها و امكانات منطقه را در حوزه اولویت های كار كمیسیون یعنی پروژه های در رابطه با محیط زیست، خدمات شهری، سلامت و ایمنی بررسی می كند كه این هفته اعضای كمیسیون از منطقه ۲ بازدید كردند.

وی اضافه كرد: در منطقه ۲ پروژه های زیست محیطی زیادی قرار دارد همچون مركز میانی تخلیه زباله، تصفیه خانه فاضلاب، پارك نهج البلاغه، پارك پرواز و... و اقدامات خوبی در منطقه انجام شده است. از آنجایی كه در منطقه ۲ مدیرانی جوان فعال می باشند، این منطقه از پویایی و تمركز خوبی برخوردار می باشد و نوآوری و خلاقیت در منطقه وجود دارد.

رییس كمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان این كه رویكرد ما در كمیسیون ماده ۷ و حفظ باغات این است كه با وجود همه فراز و نشیب ها به حفظ باغات توجه ویژه ای شود و شورای شهر تهران با جدیت پیگیر حفاظت از باغات باقی مانده تهران است و به هیچ عنوان از این مورد كوتاه نمی آید.

نوری با بیان این كه در سطح منطقه ۲ باغات زیادی وجود دارد، اظهار داشت: هرچند درخواست برای ساخت و ساز در این باغات بالا است اما نگاه شورای شهر پنجم به باغات، حفاظتی و صیانتی است و به هیچ عنوان نگاه درآمدی به مقوله باغات نداریم و معتقد نیستیم كه شهر نابود شود تا بتوانیم آن را اداره نماییم.

وی با بیان این كه سرانه فضای سبز در منطقه ۲، ۲۱ متر است، اظهار نمود: بعد از لغو مصوبه برج باغ طی بخشنامه ای به همه مناطق تاكید شد كه فعلا پروانه ساخت وساز صادر نكنند تا شهرداری بتواند جایگزین خوبی برای مصوبه برج باغ داشته باشد. به تازگی جلسه ای را با معاون شهرسازی برگزار كردیم و گفتیم كه حتما باید نگاه حفاظتی و صیانتی به باغات كه سرمایه شهر هستند در مصوبه جایگزین برج باغ لحاظ و از بارگذاری صرفا اقتصادی اجتناب شود.

رییس كمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان این كه یكی دیگر از موضوعات در منطقه ۲ بحث اسلام آباد است، اظهار داشت: مساله اسلام آباد را باید در قالب یك طرح موضعی ببینید و به صورت قطع شهرداری صلاح شهروندان را مدنظر قرار می دهد اما باید برای معضل منطقه اسلام آباد كه طی سالیان زیاد بوجود آمده است فكری نماییم و این مساله با جلسات پشت میزی و تنها حرف زدن حل نمی گردد چون كه مردم در این منطقه سند ندارند اما سال هاست كه در آن زندگی می كنند.

نوری در ادامه یكی دیگر از مشكلات منطقه ۲ را وجود مراكز تجاری بزرگ مقیاس و مراكز اداری پرمخاطب دانست و اظهاركرد: متاسفانه در زمان ساخت این مراكز پرمخاطب به پیوست های ترافیكی آن توجه نشده بود و حالا ما با مراكزی مواجه هستیم كه هنوز فعالیت خویش را آغاز نكردند و اگر این اتفاق رخ دهد بطور قطع شاهد ترافیك گسترده در سطح منطقه ۲ خواهیم بود.

وی با بیان این كه واحد مدیریت ایمنی در منطقه ۲ فعال است و كلیه ساختمان های ناایمن منطقه را شناسایی و با اولویت بندی برای آنها اخطاریه صادر كرده است، اظهار نمود: باید این مساله مدیریت شود چون كه بعد از شناسایی واحدهای ناایمن توسط منطقه، سازمان آتش نشانی باید طی بازدیدهایی با استفاده از دستورالعمل های مختلف ذینفعان را مجاب به ایمن سازی كنند.

رییس كمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان این كه هم اكنون ظرفیت خوبی به اسم شورای عالی استان ها داریم كه ریاست آن برعهده یكی از اعضای شورای شهر تهران است، اظهار داشت: شورای عالی استان ها می تواند مانند مجلس و دولت عمل كند و جای سوال است كه چرا ما در مقوله ایمنسازی املاك ناایمن كه نه می توانیم از آن چشم پوشی و نه برپایه قانون می توانیم اقدامی نماییم، از ظرفیت شورای عالی استان ها استفاده نكنیم.

نوری با بیان این كه هم اكنون سازمان آتش نشانی ۱۰ هزار پلاك ناایمن شناسایی كرده است كه بخشی از آنها واحدهای تجاری با مغازه های زیاد هستند، اظهاركرد: اگر می خواهیم كه شهر تهران ایمن شود باید از ظرفیت های مختلف استفاده نماییم.

وی در انتها در مورد وضعیت گودهای منطقه ۲ با بیان این كه طی سنوات گذشته خاكبرداری و گودها در سطح منطقه بنا به دلایل مختلف رها شده است، اظهار داشت: طبیعتا این گودهای رها شده مشكلات زیادی بوجود می آورد و نبود ایمنی كافی بعضی از آنها می تواند مشكل ساز باشد. هرچند كه شهرداری منطقه ۲ اقدامات خوبی را در مورد ایمن سازی گودها انجام داده است اما لازم است كه از اسناد فرادستی برای مجاب كردن مالكان استفاده نماییم.




1397/05/05
13:44:01
5.0 / 5
4776
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
Beton Online بتن آنلاین

Beton Online بتن آنلاین

بتن آنلاین

سفارش بتن و بتن آرمه

betononline.ir - تمام حقوق متعلق به سایت بتن آنلاین می باشد