ادامه فعالیت سامانه های بارشی هوای تهران گرم تر و آلوده تر می شود
به گزارش بتن آنلاین، یک مسئول سازمان هواشناسی اظهار داشت: فعالیت سیستم های بارشی در ایام آینده ادامه دارد و دمای تهران تا پنجشنبه (23 مهر) افزایش می یابد؛ همین طور آلودگی هوا تا روز چهارشنبه (22 مهر) تشدید می شود.
صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح آخرین پیش بینی وضعیت آب وهوای کشور، اظهار داشت: امروز (سه شنبه، ۲۱ مهر) در مناطق شمال غرب، غرب، مرکز، دامنه های شمالی و جنوبی البرز، دامنه های جنوبی زاگرس و شمال شرق کشور بارندگی پیشبینی می شود.
وی اضافه کرد: فردا (چهارشنبه، ۲۲ مهر) در دامنه های البرز مرکزی و شرقی، بخشهایی از مرکز و شرق کشور و دامنه های جنوبی زاگرس بارندگی رخ می دهد. همینطور روز پنجشنبه در مناطق غربی و شمال غرب و روز جمعه در شمال غرب و مناطق شمالی کشور، در بعضی ساعات رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و گاهی گردوخاک پیشبینی می شود.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا بیان کرد: طی پنج روز آینده، در ارتفاعات استانهای هرمزگان و کرمان و برخی نقاط سیستان و بلوچستان، در ساعات بعدازظهر و شب، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد.
وی اضافه کرد: روزهای سه شنبه و چهارشنبه در مناطق شمال غرب، غرب و شرق کشور و روزهای پنجشنبه (۲۳ مهر) و جمعه (۲۴ مهر) در شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید پیشبینی می شود که گاهی با خیزش گردوخاک همراه خواهد بود.
ضیائیان اشاره کرد: آسمان تهران امروز (۲۱ مهر) کمی ابری خواهد بود و در بعضی ساعات غبار رقیق و گاهی وزش باد ملایم پیشبینی می شود. همینطور در ساعات شب، افزایش ابر رخ می دهد. حداقل دمای تهران ۱۷ و حداکثر دما ۲۷ درجه سانتی گراد خواهد بود.
وی با اشاره به تغییرات دمایی استان تهران اظهار داشت: از امروز تا روز پنجشنبه (۲۳ مهر)، روند افزایش نسبی دما در سطح استان تهران پیشبینی می شود.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تصریح کرد: تا روز چهارشنبه (۲۲ مهر)، افزایش آلاینده های جوی، بخصوص ذرات معلق کوچک تر از ۲.۵ میکرون، در مناطق مرکزی و جنوبی تهران پیشبینی می شود.
ضیائیان در انتها تصریح کرد: در این شرایط، کاهش کیفیت هوا تا حد ناسالم برای گروههای حساس پیشبینی می شود و در صورت مهار نشدن منابع انتشار آلاینده های جوی، گاهی ناسالم شدن هوا برای تمام گروه ها در نواحی پرتردد مناطق مرکزی و جنوبی شهر تهران هم دور از انتظار نیست.
بطور خلاصه حداقل دمای تهران ۱۷ و حداکثر دما ۲۷ درجه سانتی گراد خواهد بود. وی ضمن اشاره به تغییرات دمایی استان تهران عنوان کرد: از امروز تا روز پنجشنبه (۲۳ مهر)، روند رشد نسبی دما در سطح استان تهران پیش بینی می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب