جهت حمل بار از بنادر كشور

سازمان بنادر به شركتهای ریلی برای خرید واگن وام می دهد

سازمان بنادر به شركتهای ریلی برای خرید واگن وام می دهد

بتن آنلاین: مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: شركت های ریلی كه مبادرت به جابه جایی بار با قطار از بنادر كنند، از سازمان بنادر و دریانوردی تسهیلات خرید واگن باری دریافت خواهند كرد.



به گزارش بتن آنلاین به نقل از مهر، محمد راستا بامداد امروز در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل با اشاره به اینكه میزان تخلیه و بارگیری در هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۱۰۷.۵ میلیون تن رشد ۴.۳ درصدی داشته است، اظهار داشت: میزان تخلیه و بارگیری كالای غیرنفتی در این مدت ۲۳.۵ میلیون تن بود كه نسبت به هشت ماهه سال قبل رشد ۱۵.۸ درصدی داشته است. این مهم در بخش صادرات نفتی ۳۸.۵ تن بود كه رشد ۲.۲ درصدی نسبت به هشت ماهه ۹۷ داشته است.
وی با اشاره به كاپوتاژ كالا و جابه جایی كالا بین بنادر داخلی كشور با ۶ میلیون تن كه منجر به رشد ۱۶.۵ درصدی نسبت به سال قبل بوده، اضافه كرد: در این مدت ۶ هزار و ۵۹۵ فروند كشتی اقیانوس پیما در بنادر كشور پهلو گرفته اند.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینكه تمهیدات تحریم كنندگان نتوانست صنعت دریایی ما را زمینگیر كند، اظهار داشت: ما به مقامات آیمو (سازمان جهانی دریانوردی) با اسناد قانونی نسبت به تحریم های غیرقانونی آمریكا شكایت كردیم، این در شرایطی است كه برایان هوك (نماینده وزارت خارجه آمریكا در امور ایران) در دیدار با دبیركل آیمو اعلام نموده بود كه تحریم های ایران را به اطلاع این سازمان جهانی رسانده ایم، ولی من به دبیركل آیمو گفتم این رفتار آمریكا مضحك بوده و یك اشتباه تاریخی است.
معاون وزیر راه افزود: هم اكنون ناوگان ایران با پرچم كشورمان در اقصی نقاط عالم در تردد است و بخش خصوصی هم تابحال ۵.۵ هزار میلیارد تومان در مناطق كشور سرمایه گزاری نموده و امروز شاهد سرمایه گذاری ۹۰ میلیارد تومانی در بندر امیرآباد هستیم.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان كرد: مقرر است بر مبنای مقررات بین المللی از آغاز سال ۲۰۲۰ میلادی سوخت كشتی ها از سولفور ۳.۵ درصد به سولفور نیم درصد كاهش پیدا كند كه نگرانی در زمینه نحوه تأمین این سوخت را داشتیم، ولی با كمك وزارت نفت، سوخت مورد نیاز تولید و تأمین شده و نگرانی از این نظر برای ناوگان كشتیرانی كشور نخواهیم داشت.
وی تاكید كرد: باید زمان توقف كشتی ها با هدف افزایش رقابت میان بنادر كاهش پیدا كند. طبق گزارش آنكتاد میانگین زمان توقف كشتی ها برای تخلیه و بارگیری بار فله ۱۰.۷ روز و بار مایع ۵.۵ روز باشد كه بنادر ما هم باید به این نُرم های جهانی دست یابند.
راستاد با اشاره به ادامه مكانیزم حمایتی سازمان بنادر و دریانوردی در مورد پشتیبانی از خطوط كشتیرانی در چارچوب تعرفه های ترجیحی و همینطور تعرفه های تخلیه و بارگیری و روند كاهشی آن اضافه كرد: امسال قرارداد تولید كانتینر در داخل توسط یك تولیدكننده داخلی به امضا رسید و بزودی یك تولیدكننده دیگر هم مبادرت به تولید كانتینر خواهد نمود كه این سرمایه گذاری از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی بوده است.
وی با اشاره به تولید ۷۶۸ قطعه موردنیاز سازمان بنادر توسط شركت های تولیدكننده داخلی و صرفه جویی ۶۱ میلیارد تومانی آن اظهار داشت: به شركت های ریلی كه مبادرت به افزایش حمل كانتینری بار با قطار از بنادر كنند، وام خرید واگن خواهیم داد.



1398/09/26
13:30:47
5.0 / 5
4472
تگهای خبر: بندر , تخلیه و بارگیری , تردد , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
Beton Online بتن آنلاین

Beton Online بتن آنلاین

بتن آنلاین

سفارش بتن و بتن آرمه

betononline.ir - تمام حقوق متعلق به سایت بتن آنلاین می باشد