رئیس شورای شهر تهران تأكید كرد

ضرورت بهره گیری از آبیاری تحت فشار در شهر تهران

ضرورت بهره گیری از آبیاری تحت فشار در شهر تهران

به گزارش بتن آنلاین رئیس شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت بهره گیری از آبیاری تحت فشار در فضای سبز شهر تهران تاكید نمود.


به گزارش بتن آنلاین به نقل از ایسنا، محسن هاشمی در آیین مبادله تفاهم نامه ساخت تصفیه خانه فاضلاب "خرگوش دره" در منطقه ۲۲ میان شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهار داشت: اهمیت آب بیشتر از برق و گاز است. آب آشامیدنی استان تهران توسط ۵ سد طالقان، کرج و لتیان و لار و ماملو تأمین می شود و این در شرایطی است که سرانه مصرف تهرانی ها بالاتر از نرمال می باشد، بنابراین ما نخستین حرکتی که باید انجام دهیم کم کردن مصرف است.
وی ادامه داد: نکته ای که در شورای شهر تهران هم مورد توجه قرار گرفته کم کردن مصرف آب و مصرف بهینه آن است که بعنوان یک اولویت در دستور کار است. بدون شک آبیاری تحت فشار بهترین کاری است که در این راه می توان انجام داد. هم اکنون در کشور خیلی از تجهیزات آبیاری تحت فشار در داخل تولید می شود؛ بنابراین استفاده از این مورد باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: اگر در منطقه ۵ تجهیزات آبیاری تحت فشار به صورت کامل مورد استفاده قرار گیرد ۵۰ میلیون متر مکعب نیازی که برای سی سال آینده این منطقه در نظر گرفته شده می تواند تاحدود ۳۰ میلیون متر مکعب کاهش پیدا کند. در شورا ما هم تلاش می نماییم مصوبه ای داشته باشیم تا شهرداری مکلف شود آبیاری تحت فشار را در دستور کار خود قرار داد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به مبحث توزیع آب اشاره نمود و اضافه کرد: در ساختار اداری کشور آب منطقه ای تأمین آب را بر عهده دارد و و شرکت آبفا مسئولیت توزیع آب را عهده دار است که باید آب سلامت را توزیع کند و از طرفی پساب را باید به دست مصرف کننده آن برساند. مبحث مهمی که حتی آیت الله هاشمی در خطبه های خود آنرا مورد توجه قرار داد. در حقیقت مترو و فاضلاب موضوعاتی بودند که توسط ایشان در خطبه ها مورد توجه قرار گرفتند اما مبحث فاضلاب همچون مترو برجسته نشد.
هاشمی افزود: ایشان تاکید نمودند که این دو پروژه به صورت جدی نیاز کشور است بر همین مبنا در بحبوحه جنگ این دو پروژه علیرغم مشکلات مالی به صورت جدی مورد پیگیری قرار|گرفت و امروز در این دو حوزه وضعیت خوبی داریم که برای مردم و کشور افتخار به حساب می آید.
وی درباره تفاهم نامه میان شهرداری و شرکت آبفای استان تهران اظهار داشت: بدون شک وظیفه ما تنها افتتاح پروژه نیست؛ بلکه باید کلنگ زنی و ریل گذاری مسیر درست را هم مورد توجه قرار دهیم. تفاهم نامه امروز در همین راستا است اما باید به نکته ای در این تفاهم نامه اشاره نمود که آن هم برداشت ۲۵ سال از پساب تولید شده برای شهرداری تهران به صورت مجانی است و نیاز است که این بهره برداری به صورت مادام العمر باشد یا امکان دارد به صورت ناگهانی این آب توسط آبفا در موعد تعیین شده قطع شود بنابراین خلاء تصمیم در آن وجود دارد. امیدواریم با پیگیریهای انجام شده این کار آغاز شود و الگویی برای سایر مناطق باشد. در حقیقت می توان این تفاهم نامه را با همه مناطق امضاء کرد. امروز این امکان وجود دارد که مناطق برای راه اندازی تصفیه خانه های محلی زمین مناسب را برای تصفیه خانه در اختیار آبفا قرار دهند.
وی تصریح کرد: از شرکت توزیع برق و گاز در تهران هم درخواست می کنم در امر پایداری و تاب آوری شهر تهران مبحث برق اضطراری را تعیین تکلیف کنند و از این امکان شورای شهر تهران استفاده کنند. همینطور بهتر است گاز مصرفی با راه اندازی نیروگاهی در اطراف تهران به آن سپرده شود تا برای پخت و پز هم از برق استفاده نماییم تا گامی در جهت حفظ محیط زیست برداشته باشیم.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از ایسنا، صدر اعظم نوری دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران هم در این مراسم اظهار داشت: در جهت شعارها و مطالبات شورای شهر تهران، در مورد جدی گرفتن مباحث محیط زیستی موفقیت های قابل توجهی در جهت حفاظت و صیانت از فضای سبز و باغات و در بحث آب انجام شده است.
وی ادامه داد: این تفاهم نامه بطور قطع از اقدامات خوبی است که در دوره پنجم مدیریت شهری صورت گرفته و امیدواریم خیرات و برکاتی برای شهرداری و آبفا داشته باشد. در حقیقت این تفاهم نامه، تفاهم نامه ای برد - برد برای شهرداری و آبفاست که با همکاری فی درخلال به نتیجه رسیده است.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از ایسنا، ناهید خدا کرمی دیگر عضو شورای شهر تهران هم با تاکید بر این که شورای شهر تهران در دوره ی پنجم سلامت همه جانبه نسل آینده و همینطور آینده شهر تهران را هدف قرار داده است، اضافه کرد: اگر به همان منوال گذشته ساخت و سازها در شهر ادامه پیدا می کرد. بدون شک شهر به ورته نابودی کشیده می شد بنابراین در این دوره از درآمد آن صرفه نظر شد و توسعه همه جانبه تهران هدف قرار گرفت. بدون شک با جدیت به دنبال تضمین وضعیت شهر تهران برای آینده هستیم.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از ایسنا، آرش حسینی میلانی هم در این مراسم اظهار داشت: ما در آستانه یک تغییر پارادایم در تهران هستیم به شکلی که تا ۱۱ سال آینده در حوزه استفاده از پساب باید از ۷ میلیون متر مکعب فعلی در سال به حدود ۱۱۵ میلیون متر مکعب برسیم. بدون شک بحث فاضلاب و کیفیت آبهای سطحی از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد. در مبحث پایش کیفی آبهای سطحی هم تاکنون متولی مشخص نداشته ایم اما در بودجه سال جاری رقمی در نظر گرفته شده که امیدواریم با تخصیص آن پایش آبهای سطحی صورت گیرد و در مرحله بعد در مورد قنوات شهر تهران این کار محقق شود.




منبع:

1399/04/07
14:09:56
5.0 / 5
2148
تگهای خبر: پروژه , توسعه , تولید , حفاظ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
Beton Online بتن آنلاین

Beton Online بتن آنلاین

بتن آنلاین

سفارش بتن و بتن آرمه

betononline.ir - تمام حقوق متعلق به سایت بتن آنلاین می باشد