نظارت مستمر بر طبخ غذای موكب های مسیر نجف به كربلا

نظارت مستمر بر طبخ غذای موكب های مسیر نجف به كربلا

بتن آنلاین: رئیس كمیته نظارت و بازرسی ستاد اربعین استان تهران از نظارت مستمر بر طبخ غذا در موكب های مسیر نجف به كربلا آگاهی داد.


زنگیشه در گفت و گو با خبرنگار اعزامی ایسنا به نجف اشرف اظهار داشت: در اربعین امسال با عنایت به برداشته شدن سوژه ستاندن ویزا شاهد افزایش بی سابقه جمعیت هستیم به شكلی كه شاید نسبت به سال های گذشته جمعیت دو برابر شده است.
وی ادامه داد: امسال بیشتر از ۳۰۰ موكب از استان تهران در راه نجف به كربلا مستقر شده است كه بحث پذیرایی و اسكان زوار را دنبال می كنند بر همین مبنا تیم های بازرسی از جانب ستاد اربعین استان تهران موضوعات بهداشتی خصوصاً در طبخ غذا را دنبال می كنند.
وی افزود: تیم های نظارتی با عنایت به لزوم ضرورت حفظ سلامت زوار بر نحوه و كیفیت طبخ غذا، نحوه نگهداری مواد اولیه در سردخانه ها نظارت دقیقی را اعمال می كنند.
وی اشاره كرد: تیم های بازرسی با بهره گیری از چك فهرست هایی كه در اختیار دارند بازرسی ها را انجام می دهند و اگر كوتاهی وجود داشته باشد تذكرات و راهنمایی های لازم را به موكب ها ارائه می كنند.




منبع:

1398/07/22
13:04:50
5.0 / 5
4501
تگهای خبر: كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
Beton Online بتن آنلاین

Beton Online بتن آنلاین

بتن آنلاین

سفارش بتن و بتن آرمه

betononline.ir - تمام حقوق متعلق به سایت بتن آنلاین می باشد